Nyt fra Bestyrelsen

Kære alle.

Vi holdt bestyrelsesmøde i går, og her følger lidt af det vi talte om.

Corona situationen.

Betaling sættes i bero

Restriktionerne er jo forlænget frem til nu d. 7. februar, hvilket naturligvis gør vi forsat ikke kan afvikle undervisning. Vi har i den forbindelse besluttet, at vi stiller betalingen for undervisning i bero. Betalingen for januar er kørt, da vi ikke kunne nå at rette den. Vi vil dog ændre så februar kommer til at koste 1 kr, og så vente med at sætte normal betaling i gang til vi igen er i gang med undervisningen. Grunden til det bliver 1 kr. er samme som sidst, grundet systemet kan vi ikke annullere den, uden der skal oprettes betalingsoplysninger med mere igen - så det håber vi alle er med på.

Øgede restriktioner på grund af Corona.

I forhold til Corona har vi også strammet reglerne for ridehuset og staldene. Det er jo sådan at partsryttere og dem med egne heste fortsat gerne må ride, når blot der ikke sker nogen form for undervisning og følgende krav overholdes.

Der må maksimalt være 5 personer i alt i henholdsvis de to stalde og ridehuset.

For ridehuset gælder at personer der tager ophold på barrieren, tæller med i de 5 personer.

”Nødvendige voksne”, f.eks. forældre til børn der ikke er store nok til at ride alene, må opholde sig i rytterstuen, og tæller derved ikke med i de 5 personer i hallen.

Øvrigt ophold i rytterstuen er ikke tilladt, der må således ikke være tilskuer, venner med mere i rytterstuen.

Generelt skal vi begrænse antallet af personer på stedet, venner / veninder med mere er derfor desværre ikke velkomne for tiden, men det åbner naturligvis op igen i takt med restriktionerne ændres.

I forhold til mundbind er reglerne enkle, alle der enten ikke sidder på en hest eller en stol i rytterstuen skal bære mundbind. Naturligvis med de undtagelser der generelt gælder for mundbind.

Vi anbefaler fortsat at alle bruger handsker, og ellers holder en god håndhygiejne.

De generelle anbefalinger fra myndighederne, afstandskrav, host i ærmet osv. gælder naturligvis også på Ponygården.

Skulle du have brug for toilettet er dette naturligvis åben, men brug det kun når det er absolut nødvendigt.

Begræns så vidt muligt din færden på rideskolen, hestene skal naturligvis luftes, men der er ingen grund til at bruge unødig tid på det. På den måde kan flere nå igennem i løbet af dagen i forhold til kravet på maksimalt 5 personer, og her gælder igen at tilskuer, venner og veninder desværre ikke er velkomne i disse dage.

Bookingsystem.

Der har været ønsker om at lave et bookingsystem, så man på forhånd skulle booke tid for hvornår man ville være i stalden eller ride.

Vi har i bestyrelsen valgt ikke at indføre et sådant system. Hvis vi alle tilstræber os for kun at være på Ponygården i det omfang der er nødvendigt, og ellers viser hensyn til andre, vurderer vi at det godt kan gå uden et bookingsystem. Der kan naturligvis være en gang i mellem, at man skal vente lidt for at komme ind i ridehuset. Det vil dog næppe være så lang tid, og mon ikke vi kan klare det også. Det er en træls tid med alle de restriktioner, men de er nødvendige, og med lidt tålmodighed klarer vi den nok.

Løse heste i ridehuset.

Der har også være spørgsmål til løse heste i ride huset. Her er reglerne, at man godt må have sin hest løs i ridehuset. Det skal dog kun ske under opsyn, og man skal naturligvis samle op efter sin hest, som altid. Kommer der nogen der vil ride, har de dog førsteprioritet.

Longering af heste i ridehuset må fortsat kun ske efter aftale med ryttere i hallen.

Endeligt vil vi gerne minde om rengøringsturnus, der deles af halvpartsryttere og ejere. Den fortsætter selvfølgelig stadig under corona – og er vigtig for at holde en god standard.

Sidst men ikke mindst skal vi alle hjælpe hinanden med at ovenstående regler bliver overholdt. Det er med til at vi fortsat kan benytte faciliteterne, omend i begrænset omfang.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen.