Det frivillige arbejde

Ponygården Solvang er afhængig af, at alle medlemmer og/eller deres familie gør en indsats. Der er altid brug for hjælp til en lang række opgaver. Jo flere der tilbyder at hjælpe, jo mere kan vi også tilbyde vores medlemmer.

Ønsker du at hjælpe klubben med en eller flere opgaver, er du meget velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem. Hvis der er en helt bestemt opgave, du gerne vil hjælpe med, er du også meget velkommen. Når vi mangler hjælpere, hænger der sedler i rytterstuen, man kan skrive sig på. Spørg, hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver du kan varetage.

Da vi ofte har svært ved, at skaffe de frivillige der skal til, vil vi gerne have din mailadresse og dit mobiltelefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig og forespørge om muligheden for hjælp.

Eksempler på opgaver:

  • Ca. to gange om året holder vi arbejdsdag, hvor alle der har mulighed for det deltager. Vi ordner en masse praktiske ting og samtidigt hygger vi os sammen.
  • For at vores stævner kan afvikles tilfredsstillende for alle, er det nødvendigt, at så mange som muligt giver en hånd med. Både før under og efter stævnet. Det er ikke nødvendigt at have forstand på heste, ridning eller stævner for at varetage en opgave.
  • Vi har i klubben tjent nogle ekstra penge til klubben, ved at udføre arbejdsopgaver af forskellig art, f.eks. hjælpe sponsorer eller deltage ved arrangementer i byen.