Velkommen til Ponygården Solvangs Klubmodul

Hvis du ønsker at være medlem, gå til ridning, købe facilitetskort, rytterkort eller foldafgift, skal det gøres her.

Gå til ridning
 – Hvis du gerne vil gå til ridning, eller ønsker en prøvetime, skal dette aftales med underviseren på stedet.

Har du generelle spørgsmål til undervisningen, kan du sende en mail til: medlem.ponygaarden@gmail.com eller kontakte vores trænere Julie (Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag) på 9388 8700, eller Lisa (Onsdag) på 2136 4449. 

Aflysning af ridetime
Hvis du går til ridning og ikke kan komme, skal dette meddeles på mail til medlem.ponygaarden@gmail.com og ikke via telefon. 

Medlem af PSR – Hvis du gerne vil være medlem af Ponygården Solvang (PSR) og repræsentere os ved stævner, skal du oprette en profil og købe medlemskab via klubmodulet. Har du spørgsmål vedr. medlemskab eller betaling, skal du sende en mail til medlem.ponygaarden@gmail.com 

Opstaldning af hest – Hvis du ønsker at have din hest/pony opstaldet på ponygården, skal du kontakte Peter Severin på tlf. 40350334 og aftale det praktiske med ham. Herefter skal du oprette en profil i klubmodulet, og herigennem købe, medlemskab, facilitetskort og foldafgift.

Ride på en andens hest – Hvis du skal ride på en andens hest eller leje en elev-pony, som står på Ponygården skal du oprette profil og købe medlemskab og rytterkort.

Priser på ovenstående, kan ses under tilmelding, under hver ydelse.

Udmelding – Hvis du ikke længere ønsker at gå til ridning, skal du meddele dette til underviseren og efterfølgende sende en mail til medlem.ponygaarden@gmail.com opsigelse skal ske med 1 måneds varsel med ophør ved næste måneds udgang.

Ønsker du ikke længere at have medlemskab, facilitetskort, rytterkort og foldafgift , skal dette meddeles skriftligt, og udmeldingen vil herefter ske ved udgangen af juli/december måned. Der tilbagebetales ikke dele af medlemskab, facilitetskort, rytterkort eller foldafgift ved udmeldelse midt i en periode.
 

Ved spørgsmål vedr. medlemskab mv. er du meget velkommen til at kontakte os på medlem.ponygaarden@gmail.com


Med venlig hilsen
Ponygården Solvang