Kære Medlemmer
  
Så er vi klar til at tage imod tilmeldinger til årets første Elevstævne på Ponygården Solvang. Stævnet finder sted lørdag d. 18. Januar 2020 fra kl. 9.00, og der er mulighed for alle klubbens medlemmer at deltage. Der er klasser for begyndere, de let øvede og de mere erfarne ryttere.
 
Al tilmelding foregår via hjemmesiden under "Tilmeldinger" efterfulgt af "Stævne d. 18. Januar 2020". Du kan også følge dette link https://www.ponygaardensolvang.dk/cms/EventOverview.aspx
 
Der er flere forskellige klasser, og du kan høre din underviser, hvilken klasse du anbefales at stille op i. Det er tilladt at starte 2 gange pr. rytter. Hvis du vælger 2 starter på samme pony, kan du dog blive bedt om at ændre den ene start til en anden pony, så starterne bliver godt fordelt på de forskellige elev-ponyer. På den måde sikrer vi, at ponyerne får en god dag og har energi til hele dagen.
 
Startlisterne til stævnet bliver hængt op i rytterstuen torsdag d. 16. januar, når fristen for tilmeldinger er afsluttet. Listerne vil derudover blive sendt ud på mail til alle deltagere. Vi kender ikke tidsplanen bedre, før vi er bekendte med deltagerantal samt fordeling af ponyer mv.
Når du tilmelder dig selv/dit barn til en klasse, kan du samtidig krydse af, hvad du ønsker at hjælpe med til stævnet. Vi har brug for jeres hjælp til at kunne gennemføre disse stævner, hvorfor vi opfordrer til at alle bidrager til en eller flere af de forskellige arbejdsopgaver, der er beskrevet under tilmelding. Støtteforeningen har førhen stået for cafeteriet og indkøb/forarbejdning af det, der sælges. Det er et stort arbejde for få medlemmer, hvorfor vi denne gang prøver noget nyt og beder klubbens medlemmer om hjælp til at bage kage, boller, pølsehorn og minipizza. De forskellige ting vi modtager, vil blive solgt i cafeteriet på stævnedagen. Under tilmelding kan man krydse af, hvad man vil hjælpe til med på dagen - og hvis man vil bage, bedes man uddybe i kommentarfeltet, hvad man medbringer, så vi på den måde har et overblik.
 
Der kan købes morgenmad i rytterstuen fra kl. 8.30.
 
Vi ser frem til en hyggelig dag for alle medlemmer.
 
 
Med venlig hilsen
Stævneudvalget, Støtteforeningen og Bestyrelsen